середу, 13 серпня 2014 р.

Unidentified network при підключенні HP ProBook 470 G1 до Ubiquiti PicoStation M2 HP

Була проблема при підключенні ноутбука HP ProBook 470 G1 (Win7 на борту) до точок Ubiquiti PicoStation M2 HP. Точки підключені кабелем до роутера TP-Link TL740ND (він знаходиться на два поверха нижче) який через них роздає по DHCP, IP клієнтам.  На PicoStation IP-адреси в прописані вручну, включений режим WDS, частота 20 МГц. AirMax вимкнений. На ноутбуці встановлений WiFi модуль Mediatek MT7630E 802.11bgn. До точкам без проблем підключаються інші ноутбуки, пристрої з Android, пристрої компанії Apple На точкаx і роутере оновлював "прошивки" на найактуальніші. На ноутбуці видаляв WiFi-модуль, оновлював до нього драйвера. Прописував вручну ІР адресу. Пробував міняти значення MTU (за замовчуванням було 1500) на 1400 і на 1300 Але нічого не допомагає.

Вирішити проблему допомогли декілька кроків:




  1. Перевід точок доступу Ubiquiti PicoStation M2 HP з режиму Repeater (з безшовним роумінгом)  в режим Асеss Point(в режимі Repeater була можлива передача даних тільки з протоколом безпеки WEP). 
  2. А також зміна ролі в мережі з режиму Bridge в режим Router. Відповідно IP-адреса призначається не TP-Link TL740ND а PicoStation M2 HP
  3. Синхронізація часу на всіх трьох пристроях (прописування NTP серверів)


Немає коментарів:

Дописати коментар